Shikoni sa eshte ritur djali i Edi Rames

Me ne fund Edi rama ka gjeture kohe edhe per djskin e tij.Në faqen e tije zyrtare na facebook ka nxjere nje foto te djalit te tij. Në foto shihet nje atmosfere festive dhe djali i tij ku luan me babain e tij.