Shikoni xhirimet me dron se qka i ka ndodhur Alepos

alepo 4

Pamjet me dronë tregojnë se si është shkatërruar nga bombardimet ruse dhe të qeverisë siriane qyteti me trashëgimi, Aleppoja. Qyteti më i madh i Sirisë, sot ai është një zonë e shkatërruar me qindra e mijëra viktima.