Shirete Elezi takim me përfaqsuesesen e organizatës jo-qeveritare HWPL,z-nj.Jinju Park,

Sot ministra e qeverisjes lokale Sot në zyrën e saj pati nderin të takoj përfaqsuesesen e organizatës jo-qeveritare HWPL,z-nj.Jinju Park,njëherit edhe koordinatore rregjionale e Evropës si dhe përfaqësuesen e organizatës IWPG z-nj Se Young Kim të cilat informuan për aktivitetet e tyre të cilat kan të bëjnë me arritjen e paqes botërore dhe ndërprerjen e luftërave, për të cilat aktivite kanë edhe përkrahjen e OKB-së.
Në cilësinë e ministres së Pushtetit Lokal, mysafiret i njoha nga afër me perkushtimin tonë për promovimin dhe përforcimin e vlerave të paqes dhe demokracisë në vend dhe rajon, vlera këto të pa alternativë për prosperimin dhe zhvillimimin e gjithanshëm të shoqërisë sonë./antpress