Shitësi i çajit fiton kontratë për model [Video]

Një shitës i çajit ka fituar një kontratë për model, pasi një foto e tij bëri xhiron e botës.

18-vjeçari Arsham Khan ishte fotografuar derisa po punonte në një shitore në Islamabad dhe fotografia e tij si shitës i çajit, mundësoi që ai tani të ketë një punë krejt tjetër.


Shitësi i çajit fiton kontratë për model