Shkelet me veture nje femije 7 vjeçare ne Shkup

 

 

Mbreme tek tregu i gjelbert ne Shkup ne oren 12.30 minuta ka ndodhur aksident ne mes te vetures dhe nje kembesori femije te moshes 7 vjeçare nga Shkupi.

Pas aksidentit shoferi me veturen e tij ka derguar te aksidentuarin ne ambulante ne lagjen Butel, dhe me pas eshte zhdukur, ndersa i lenduari eshte derguar ne spitalin Sn. Naum Ohridski, ku jane  konstatuar lendime te renda trupore ne mes se cilave edhe lendime ne thyerje te krahut.

Jane duke u mare masa per zbardhje e ratsit.