Shkendija këndon vargje(dova) të Kur’an-it në emision #meShukin (Video)

Një show girl pa dyshim, por atë e shohim edhe ndryshe.

E kemi pa shpeshherë të mbuluar me hijab dhe në xhami të ndryshme, po ashtu është besimtare e devotshme dhe agjëron.

E për këtë ajo reciton edhe vargje kuranore të Shuki. Dëgjojeni rrëfimin e përkushtimit për fenë nga Shkëndije Mujaj.