Shkendija tund Vardarin, ne pes minuta 2 gola nga Shkendija

Sapo ka perfunduar ndeshja ne mes te Shkendijes dhe Vardarrit, njofton Anpress. Fudbollistet kuq e zi kane arritur suksese dhe ate duke shenuar dy golla ne pese minutave. Ne minuten e 61 shenoi gol Alimi dhe ne minuten e 66 shenon gol Junior/Antpress