Shkolla e volejbollit “Shkëndija” ardhmëria e sportit tetovar

Shkolla e volejbollit “Shkendija” në Tetovë ka gati dy vite që funksionon për afirmimin e volejbollit tek të rinjtë shqiptar. Kjo shkollë punon me grupë mosha të ndryshme dhe atë pioner, kadet dhe junior. Të interesuarit që duan të jenë pjesë e volejbollit kjo shkolle ofron trajnime dy here në jave për vajza dhe djem të udhehequr nga dy sportistë volejbollist Semra Bexheti Ajeti  dhe Habil Ajeti. Të dy trajneret kane përvojë të shkëlqyer në volejboll dhe ende vazhdojnë karieren e tyre profesionale ne volejboll përfshire gjithe trevat shqiptare.Qëllimi i kësaj shkolle eshte me shprese qe  vajzat dhe djemt e kësaj shkolle të jenë lojtarë të parë në klubin e volejbollit Shkëndija e cila për momentin nuk funksionon./Antpressreceived_1182921771782803received_1182920301782950received_1182921575116156received_1182922481782732received_1182921348449512