Shkon në 12 numri i të vdekurve në sulmin e Berlinit

Mbi 50 persona të tjerë kanë mbetur të lënduar kur kamioni ka hyrë në marketin e Krishtëlindjeve dhe ka shkaktuar dëme të mëdha edhe materiale, transmeton lajmi.net

Vlen të theksohet se shoferi i kamionit dhe personi i cili ishte me të janë identifikuar të jenë pakistanezë, ku shoferi është arrestuar ndërsa personi i cili ishte me të ka vdekur në vendin e ngjarjes.