Shkoni në teatër shfaqet”Të gjithë bijtë e mi”

TEATRI SHQIPTAR SHKUP

Shfaqje nga
DIMITAR ELENOV

Sipas
TË GJITHË BIJTË E MI

nga ARTUR MILER
Kostumet: MIROSLAVA SHOPOVA
Muzika/Video: IVAN DINEV
Animacioni: NIKOLLAJ KOLEV
Koreografia: LORA PEHLIVANOVA
Luajnë:

Sefedin Nuredini ……………………………. Xho Keler
Teuta Ajdini Jegeni ………………………… Keti Keler
Adem Karaga …………………………………. Kris Keler
Mirlinda Saiti …………………………………. Eni Diver
Fisnik Zeqiri ………………………………….. Xhorxh Diver
Hamdi Rashiti ………………………………… Dr. Xhim Beillis
Aida Elezi ………………………………………. Suzana Beillis
Asdren Selimi …………………………………. Frenk Lubej
Vjollca Bekteshi Hamiti …………………… Lidia Lubej
dhe
Agim Baftii …………………… Leri Keler (i ri)
Ilir Nuredini …………………… Leri Keler (fëmijë)
Përpunimi i tekstit: Ilir Ajdini
Ass.regjie: Ibrahim Xhemaili
Zdrukthtar: Nuri Ismaili
Rrobaqepës: Qerim Etemi, Hylja Rustemi
Ispicient: Orhan Kadriu – Lani
Pëshpëritëse: Turkene Jahjaga
Dritat: Ydaver Xhemaili, Ahmet Çajani
Zëri: Nadi Bexheti
Grimi: Avdi Bilal, Nora Pitarka Luta
Rekuizita: Hisni Vila
Garderoba: Atixhe Demiri, Adnan Rexhepi
Dekori: Zekirija Avdi – përgjegjës, Afrim Rustemi, Remzi Alili, Xhengiz Halil/antpressfb_img_1475757906060