Shkruajnë gabim emrin e Hillary Clinton në biletën e debatit

Kandidatët për president në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Hillary Clinton dhe Donald Trump u përballën të hënën mbrëma në debatin e parë mes tyre të zhvilluar në Universitetin e Hofstra, Hempstead.

Një detaj “i vogël” i cili nuk mbeti pa u vënë re ishte emri i demokrates i cili ishte shkruar gabim në biletë.

Në vend të shkruhej Hillary, me dy “l”, është shkruar Hilary.

040442309-3ec0392e-ec03-4eee-bd92-3cedd3e2a173040418716-de85c86d-e824-444b-9538-7acfa808e096