Shkupi dhe Ohri më të rezikuar nga tërmeti

Periudhen e fundit gadishulli ballkanik ka pasur dridhje te shumta te tokes. Gjithashtu edhe Maqedonia u godit nga disa tërmete te shumta ku njera nga to ishte me intesitet 5.4 shkalle. Qendra seizmologjike njofton se nga qytetet qe jane me te rezikuara nga termeti ne Maqedoni jane Shkupi dhe Ohri./antpress