Shkupjanja fjaloset me vjehren dhe perplas femijen ne rruge

Gruaja 30 vjecare nga Shkupi, ka maltretuar dhe rahur femijen 18 muajshe pas nje zenke me vjehren e saj. Kunder gruas jane mare masa nga gjygji themelor.A.H  eshte e akuzuar per maltretim te femijes 18 muajshe. Ky lajm ka tronditur Maqedonine