Shlyhen 17 “bomba” nga kanali youtube i LSDM-së

Shtatëmbëdhjetë “bomba” deri më tani janë shlyer nga “Youtube” kanali i LSDM-së, ndërkohë që raportohet se në pjesën më të madhe të tyre dëgjohej zëri i ish kryeministrit dhe nëjherit kryetar I VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.