Shoqata e studentëve shqiptar në Zvicër, organizoi dhe udhëhoqi promovimin e librit,, Leksioni i autorëve shqiptarë në Zvicër”


Shoqata e studentëve shqiptar në Zvicër, përveç aktiviteteve të ndryshme kulturore me shumë sukses organizoi dhe udhëhoqi promovimin e librit,, Leksioni i autorëve shqiptarë në Zvicër”

Përgëzime dhe suksese autorëve dhe studentëve, që janë ardhmëria e ndritur e kombit!