Shpend Ahmeti për autobusët e rinj: Taze prej furre. Coming soon (Foto)

Ahmeti ka shkruar në Facebook “Foto nga fabrika. Taze prej furre. Coming soon…”.

Ndryshe, për këta autobusë është zhvilluar debatë i madh në mes Komunës së Prishtinës dhe Qeverisë së Kosovës për shkak se kjo e fundit nuk ia nënshkruante një garancion për kredi nga BERZHI për këta autobusë që pritet së shpejti të jenë nëpër rrugët e Prishtinës./Lajmi.net/