Shpenzuan 200 paund për ti shpëtuar jetën peshkut të tyre

Një peshk i kuq, i quajtur Bob kreu një operacion të vështirë pasi jeta e tij rrezikohej. Peshku ishte i prekur nga një tumor dhe pronarët e zbluan këtë gjë pasi panë një gungë të çuditshme në një nga fletët e tij.

Bob ishte bërë si një pjestar i familjes për pronarët e tij.  Ata shpezuan 200 paund për ti shpëtuar jëtën peshkut të tyrë. Operacioni zgjati 30 minuta dhe fatmirësisht  doli me sukses. Tashmë peshku është sërish në akuarium.