Shpërthen keq bukuroshja shqiptare, godet ashpër!

Nuk duron dot, shpërthen bukuroshja nga Tirana, Jona Dervishi, ndryshe zëdhënëse e Federatës së Futbollit Shqiptar. Ajo reagon ashpër, duke thënë nuk duhet të kemi paragjykime e as diferencime.

“Absurde është në fakt kur brenda të njëjtit popull në diferencohemi e paragjykojmë për Jug – Veri, mysliman – Katolik, i bardhë – i Zi, i pasur – i varfër, hetero – gay etj… Është një flamur, një gjuhë, një Himn një traditë! Të gjithë thithim të njëjtin ajër, dhe njësoj do të prehemi në të njëjtën tokë! Kaq shumë paragjykime për të njëjtin fund!”, shkruan Jona.