Shpërthim i madh në Beograd

Shpërthim i madh në Beograd

Një shpërthim i madh ka ndodhur në Beograd dhe sipas të dhënave të para shpërthimi ka ndodhur në një kamion që shesin lule.

Sipas gjetjeve paraprake nuk ka viktima por që ende autoritetet ndodhen në vendin e ngjarjes duke parë se çfarë ka ndodhur në të vertetë.

Deri më tani ende nuk dihet shkaku i shpërthimit