Shpërthimi në Londër, dyshohet për sulm terrorist

 

Një udhëtar që ka qëlluar në metronë në Londër ku ka ndodhur shpërthimi ka thënë se zjarri ka rënë në një vagon dhe ka fillaur të zgjerohet.

Në ndërkohë Policia ka dhënë urdhër me të cilën këshillohen njerëzit të shmangen pjesën perëndimore të Londrës rreth stacionit “Parsons Green”, transmeton Reuters.