Shpon gomat e policisë dhe ik

Të premten, në ora 23 në Manastir, para kafe bar “Strawberry”, një person i panjohur duke shfrytëzuar mundësinë deri sa policia ishte e përfshirë në një insperktim, me një mjet të mprehtë ka shpuar gomat e një automjeti zyrtar në pronësi të MPB-së, ku më pas është larguar në drejtim të panjohur, transmeton Gazeta Express.

Nga ana e MPB-ja bëjnë të ditur se po ndërmerren tj gjtha masat për gjetjen e autorit të veprës krimilale.