Shqiptari “çmend” jurinë e “The Voice” në Gjermani

Ky është talenti shqiptar, i cili çoi në këmbë jurinë e “The Voice” në Gjermani.

Shpresim Ahmeti është djali që arriti të kthente të pestë anëtarët e jurisë në konkursin e talenteve

Gjatë performancës ishte njëra prej anëtarëve të jurisë që vazhdimisht pyeste nëse janë dy persona duke performuar, pasi Ahmeti shpesh ndërronte zërin.

I riu shqiptar nuk bëri për vete vetëm publikun dhe jurinë, por edhe mediat, të cilat i kanë kushtuar hapësirë zërit të tij.