Shqiptari nga Peja ‘falimenton’ kompaninë e basteve

Mësohet se fatlumi ka qenë një i ri nga Peja, i cili ka pasur idenë gjeniale të vendosë të njëjtat ndeshje në tre skedina.

Nuk e dimë nëse ka patur siguri të plotë që ka bërë diçka të tillë, por sido që të jetë ai ia ka dalë të fitojë një shumë të majme parashëe.

Ai ka paguar me nga 1 euro e 25 cent të trija biletat dhe ka marrë mbrapsht 30 mijë euro. 3 euro 75 cent ka qenë basti, ndërsa kompania e ka paguar menjëherë fituesin.