Shqiptari rrahet në Budva pasi iu vardis modeles serbe

Starleta Tamara Djuric, e cila këto ditë po pushon në Budva, paskësh shkaktuar “incident ndërkombëtar”.

Gjatë argëtimit të natës një shqiptar tentoi t’i vardiset Tamarës. Mirëpo, meshkujt të cilët e përcillnin starletën e rrahën shqiptarin sepse ka guxuar t’i drejtohet asaj. Ai të nesërmen i ka kërkuar falje Tamarës dhe i ka ofruar jahtin si dhuratë!, shkruan gazeta serbe Alo.