Shqiptarja kurorëzohet Miss Fotogjenia në Miss Universe

Lindita Idrizi është kurorëzuar Miss Fotogjenia në Miss Universe, i cili u zhvillua në Manila të Filipineve.

Kështu së paku ka thënë organizatorja e ceremonisë së 65 të çmimeve, Paula Shugart e cila ka publikuar edhe emrat e fitueseve të çmimeve Miss Fotozhenia dhe Miss e Tipareve të Bukura. Shugart pohoi se gjatë garës nuk kishin kohë për dhënien e këtyre dy çmimeve, transmeton Telegrafi.

Bukuroshja 20 vjeçare nga Elbasani aktualisht është duke studiuar për Shkenca Sociale në Universitetin AAB në Prishtinë.

lindita_1485853812-1285456screenshot-1_1485853935-9433424screenshot-4_1485853948-3384744