Shtabi zgjedhorë i Donald Tramp -Revista javore serbe shpiku gjithë intervistën

Drejtoresha e fushatës në Indiana, tha se gazeta Javore serbe ka falsifikuar gjithë intervistën me kandidatin republikan.

Zyrtarë të fushatës Tramp ka deklaruar se gazeta nga Serbia shpiku intervistë të tërë në të cilën ai kërkoi falje për agresionin e NATO-s kundër Serbisë në vitin 1999.

Ju rikujtojmë, revista javore Serbe ka publikuar një pjesë të intervistës me Trump, e cila eshte thirrë në emër të Susan Ryder Javorovski, këshilltarja e lartë dhe menaxhere e fushatës në Indiana.

Revista thotë se Tramp ka thënë se: “. Bombardimi i serbëve të cilët ishin aleatët tanë në të dy luftërave botërore ishte një gabim i madh .Serbët janë njerëz shumë të mirë, Për fat të keq, administrata Clinton ka berë dëm shumë, si dhe në Ballkan, ata kanë krijuar kaos.”

Trump campaign denying he apologize to Serbia for U.S. bombing campaign http://www.politico.com/story/2016/10/trump-serbia-bombing-apology-229742 

Photo published for Trump campaign official denies he apologized to Serbia for U.S. bombing campaign

Trump campaign official denies he apologized to Serbia for U.S. bombing campaign

Trump’s Indiana director says a Serbian magazine fabricated an entire interview with the GOP nominee.

 

Javorovski deklaroi se intervista nuk u zhvillua fare.

“Tramp kurrë nuk foli për Serbinë. Unë nuk e di se nga vjen ky informacion . Ne kurrë nuk kemi pasur asnjë intervistë me gazetarët serbë,” tha ajo.

Javorovski tha se kohët e fundit u takua me një serb që jeton në Shtetet e Bashkuara i cili i tha asaj se ai ka në plan për të kandiduar një ditë për president të Serbisë dhe shprehu dëshirën e tij për të ndihmuar në fushatën Trump, por me të nuk kishte asnjë pyetje në lidhje me atë që është përmendur në intervistë .

 

UPDATED: Donald Trump Campaign denies “hoax” Nedeljnik Magazine interview http://bit.ly/2dQedkf 

Photo published for Trump Campaign Denies Nedeljnik Interview

Trump Campaign Denies Nedeljnik Interview

The Trump campaign denied a report in Serbian weekly magazine Nedeljnik that Republican presidential candidate Donald Trump has issued an apology for his country’s decision to bomb Serbia during Bill…

 

Ajo e përcolli këtë informacion, siç thotë ai, duke shtuar se ndoshta kontakti me të ka çuar në raporte të rreme të kësaj interviste.