Shtetasi i Maqedonisë gjendet i vdekur në Australi

Shtetasi i Maqedonisë D.D është gjetur i vrarë në shtëpinë e tij në Perth të Australisë perëndimore

36-vjeçari D.D është vëllau i Natalijas, e cila në vitin 2012 i vuri flakën Dana Vulin pasi dyshonte për një aferë me burrin e saj, dhe u dënua me 17 vjet burg.

Mediat australiane shkruajnë se policia po heton rastin e vrasjes së D.D dhe është nën ndjekje të vrasësve.