Shtohet orari i punës së edukatoreve, Remenski: Më mirë në punë se sa në mitingje

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Frosina Remenski theksoi se vendimin për t’ia shtuar orarin e punës edukatoreve në çerdhe e kishte marr pas ankesave të prindërve se punonjëset nuk e respektonin orarin me qëllim që të merrnin pjesë në aktivitete partiake. Remenski porositi që punonjësit të qëndrojnë në punë dhe jo në mitingje.

Alsat-M