Shtyhet për nesër seanca parlamentare për zgjedhjen e qeverisë

 

Nga kabineti i kryetari të Kuvendit Talat Xhaferi kanë njoftuar se Zoran Zaev ka dorëzuar propozimin për përbërjen e Qeverisë së Maqedonisë dhe programin e qeverisë së Maqedonisë dhe nesër do të votohet në séance parlamentare  .

“Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi, propozimin për përbërjen e Qeverisë të Republikës së Maqedonisë dhe programin e qeverisë të Republikës së Maqedonisë menjëherë ua dërgoi deputetëve, ndërsa seancën për zgjedhjen e Qeverisë e konvokoi se séance është shtyrë për të martën më 30.05.2017, në ora 11:00, për zgjedhjen e Qeverisë të Republikës së Maqedonisë”, thuhet në njoftimin e Kabintetit të kryetarit të Kuvendit.