Shuhet një nga zërat më të bukur të interprestuesve të Kuranit Hafiz Fahredin Ibrahimi nga fshati Vrapçisht

Në moshën 81 vjeçare, dje ka ndëruar jetë Hafiz Fahredin Ibrahimi nga fshati Vrpçisht.
I ndjeri, tërë veprimtarinë e tij jetësore e vendosi në shërbim të islamit. Emri I tij shquhet për numrin e madh të hafizëve të rinj që kanë kaluar nëpër duart e tij. Ndërkaq ,zëri I tij ka jehuar nëpër shumë Xhami të vendit dhe jashtë për shkak të mënyrës së bukur të të lexuarit të Kuranit që e kishte .
Varrimi I të ndjerit është bërë sot pas namazit të drekës