Si do të formohet qeveria e re? Kush do ta formojë qeverinë e Maqedonisë?

Si do të pozicionohen partitë shqiptare? Cilo do të jetë skenari më i mundshëm, qeveria e VMRO-DPMNE-BDI, qeveria e LSDM-së, BDI-së, RILINDJES me BESË, ALEANCËS PËR SHQIPTARËT DHE PDSH-së ose skenar i mundshëm është formimi i koalicionit të gjerë qeveritar.
Lidhur me këto dilema në “Rruga drejt”, të enjten në orën 20:45 debatojnë:

1. XHEVAT ADEMI, BDI
2. FADIL ZENDELI, RILINDJE ME BESË
3. BEKIM QOKU, ALEANCA PËR SHQIPTARËT

 https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/392525917750302/

VIDEO LINKU: