Si duhet t’i vishni xhinset kur keni disa kilogramë më shumë?

Ne gjithmonë shohim modelet nëpër kopertinat e revistave, që duken mrekullueshëm dhe me plot vetëbesim kur shfaqin trendet më të reja të modës së xhinseve. Nga këto fotografi, shpesh krijohet përshtypja se mund të dukemi bukur dhe me shumë stil, vetëm nëse kemi përmasat perfekte trupore Por, edhe nëse keni disa kilogramë më shumë, mund të dukeni bukur. Thjesht ju duhen disa këshilla, të cilat i gjeni më poshtë.