Si dukej Çairi dhe lagjet tjera ne Shkup ne kohen e dy luftrave boterore ?Foto

Ne foto galeri me poshte mund te shihni disa pamje nga Shkupi I vjeter. Ne te shihen lagjeja e Çairit, Ura e gurit, lagjeja e evrejve dhe disa shtepi karalteristike te asaj kohe./AntpressLagjeja e EvrejveUra e GuritÇairi