Si e dobësoj gruaja e tretë Afrim Muçiqin? (Foto)

Këngëtari i mirënjohur Afrim Muçiqi u lind në Llapashticë të Podujevës. Shkollimin fillor dhe të mesëm i mbaroi në Podujevë dhe më pas vazhdoi në Fakultetin e Shkencave Politike në Prishtinë, shkruan “Kosovarja”.

Dalja e tij e parë në skenë ishte rreth vitit 1984 e që nga ajo ditë nuk iu nda muzikës asnjëherë.

Pos aktivit të tij muzikor, Afrimi në moshën e tij rinore ishte futbollist për Llapin dhe Gjilanin. Ai edhe sot e gjen vetën në fushën e sportit, shkruan “Kosovarja”.

Aktualisht është i martuar me këngëtaren Halime Mani, pas martesës me të cilën edhe hoqi mjaftë kilogram që i kishte të tepërt, shkruan “Kosovarja”.