Si e ëma dhe e bija

Coco Austin di si të tërheqë vëmendjen, teksa është parë gjatë pushimeve të saj në Miami, me bashkëshoritn aktor Ice T dhe vajzën e vogël Chanel.

Coco Austin

Bukuroshja 37-vjeçare kishte veshur një palë roba banje jeshile me rozë, në një kombinim perfekt edhe me vajzën e saj.

Për shkak të ndërhyrjeve kirurgjikale të Coco në asetet e saj, rrobat e banjës nuk mund të mbaheshin. Veshja e saj u testua me gjoksin mbreslënës, me rrezikun se mund ti dilnin jashtë në çdo moment.