Si te filloni nje jete te re

1.Vendosni se përse dëshironi të ndryshoni gjërat në jetën tuaj duke filluar një jetë të re.

Shkaqet mund të jenë tragjedi personale të cilat kanë shkatërruar lidhje, familje apo ndonjë punë.

Hapi i parë drejt një fillimit të ri është të dini se qfarë dëshironi nga jeta.

jete-te-re-2

2.Nëse dëshironi të bëni ndryshime të mëdha, duhet të kaloni kohë duke menduar për pasojat e veprimeve që po bëni, sepse ndryshimet e mëdha është e vështirë të c’bëhen.

jete-te-re-1

3.Konsideroni se qfarë do të ju duhet që të arrini qëllimet tuaja dhe të filloni jetën e re, dhe se si do të arrini.