Si te krijoni qirinje me mollë

1.Pastroni mollën dhe largoni bishtin.

Pastaj merrni një qiri të vogël dhe vendoseni mbi mollë.

Me anë të stilolapsit bëni shenjat rreth qiriut.

qirinje-1

2.Në shenjat e krijuara me anë të një luge apo thike thelloni brenda në mollë në gjërësinë që ka qiriu.

qirinje-2

3.Vendosni qiriun brenda në mollë.

qirinje-3