Si te pastroni shtëpinë shpejtë dhe në mënyrë efikase?

Young woman cleaning kitchen

Mënyra më e shpejtë për ti kryer të gjitha punët e shtëpisë është duke i bërë disa detyra njëkohësisht.

1.Gjatë kohës që jeni duke gatuar e duke pritur ushqimin të zihet apo pjeket, keni kohë të mjaftueshme për ti larë enët.

2.Për të shmangur hekurosjen e rrobave, sapo ti largoni ato nga lavatriqja vendosini në varëse që të mos rrudhosen.

3.Secilën herë pasi të përfundoni dushën pastroni xhamat e dushit që të largoni njollat nga sapuni.