Si të përgatisni 10 çajra për dimër

Çaji është aleat i shëndetit dhe na ndihmon në luftën kundër shumë sëmundjeve, veçanërisht kundër kolitit, ftohjes dhe nervave. Avantazhet e kësaj pije të shëndetshme janë me të vërtetë të shumta dhe ndihmon për të gjetur ekuilibrin e duhur psikofizik, në të njëjtën kohë edhe për të zgjidhur disa shqetësime të trupit në mënyrë natyrale

Kundër të ftohtit me kanellë, çajrja të ndryshëm, fruta të thata; janë këto zgjedhjet ideale për të ruajtur shëndetin, larguar shqetësimet e dimrit, dhembjet e kokës, përmirësim të humorit dhe rritjen e energjisë trupore. Por jo vetëm kaq. Revista prestigjioze “Vanityfair” liston disa lloje çajrash dhe mënyrën se si duhet t’i përgatisni këto kura natyrale që të përmirësoni shëndetin.

Dimri