Si te shmangni eren e keqe te kembeve

1.Deodoranti të cilin e aplikoni në nënsqetulla mund të aplikohet edhe në këmbë dhe të ketë pothuajse të njejtin efekt.

Aplikojeni në këmbë të pastra dhe të thara para se të flini.

kembe 1

2.Përzierja e 2 lugë uthull me 2 lugë alkool mund të ndihmojë në largimin apo shmangjen e erës së këmbeve.

Aplikohet kjo përzierje në këmbë dhe midis gishtërinjëve qdo ditë për disa minuta.

kembe 2

3.Në këmbë të lagura aplikoni një sasi sodë bikarboni dhe masazhoni këmbët me të për 2 minuta.

kembe 3