Si te zgjoheni nga gjumi me lehtesi

1.Vendosja e alarmit: zgjidhni një alarm që ju pëlqen dhe vendoseni diku në dhomë, larg nga shtrati juaj.

gjumi 1

2.Zëri: konsideroni tone të ndryshme të alarmit, si muzikë, apo diçka ekstra me zë të lartë.

3.Ujë: vendosni një gotë me ujë pranë orës suaj dhe pini mënjëherë sapo të fikni alarmin. (Kjo eventualisht do të ju bëjë të urinoni, gjë që është një tjetër arsye për tu ngritur nga shtrati).

gjumi 2

4.Drita: hapni perdet në dritare..

5.Lëvizje: bëni shtrirje të trupit nga lart e deri poshtë në dysheme.

gjumi 3

6.Komoditeti: vishni rroba dhe pantofla që ju stimulojnë komoditet dhe rehati nga shtrati juaj.