Si ti dezinfektoni lojrat e fëmijeve

1 gotë ujë i distiluar
1 gotë uthull e bardhë
1 lugë lëng limoni.
lojerat-1
1.Në një shishe me spërkatës vendosni ujin e distiluar dhe shtoni uthullën.

lojerat-2
2.Shtoni edhe përbërësin e fundit, lëngun e limonit.

lojerat-3
3.Spërkatni lojërat e fëmijëve, dhe me anë të një lecke largoni pluhurin.