Sidrit Bejleri ndan për herë të parë një video të fëmijëve të tij

Sidrit Bejleri është padyshim një baba i bekuar. Përpos karrierës së suksesshme ai ka arritur të krijojë një familje të mrekullueshme. Sidi e ka mbajtur larg publikut familjen, por më në fund nuk ka mundur të rezistojë. Në një video fantastike janë shfaqur të dy fëmijët e tij. Djali, një Sidrit i vogël luan në piano dhe e motra është fansja e tij e parë. Një video e adhurueshme deri në detaje: