SKANDAL. Kompleksi i ri në Tetovë, qendër seksuale

Kompleksi i ri në Tetovë tani më lirisht mund të thuhet se është një qendër ku shumë të rinj shfryhen epshet seksuale pasi një gjë të tillë e demonstron kjo video. E gjithë kjo ndodhë për shkak se në katin e parë dhe të dytë shumica e lokaleve janë të mbyllura.