Skandal në spitalin shqiptar/ Kirurgu i qep kokën pacientit duke tymosur cigare

Pirja e duhanit në ambientet spitalore është e ndaluar, por këtë radhë ai që i thyen rregullat është një kirurg.

Mësohet se fëmija në këtë foto ishte rrëzuar nga ngricat dhe ishte vrarë.

Për këtë arsye, familja e tij iu drejtua mjekut Festim K. i cili kreu qepjen. Por pavarësisht pnës së kryer mirë, veprimi I mjekut me cigaren i la pa fjalë.