Skandal: Televizioni shtetëror francez “bashkon” Serbinë dhe Bosnjën e Hercegovinën

Skandal: Televizioni shtetëror francez “bashkon” Serbinë dhe Bosnjën e Hercegovinën

Televizioni francez shtetëror në transmetim të pamjeve për krizën emigrantëve në Serbi ka treguar një hartë  ku shihet Bosnja dhe Hercegovina e bashkuar me Serbinë.

Në këtë raport televiziv u soll historia dhe kriza e emigrantëve të Ballkanit, transmeton Indeksonline.

Në këtë shkrim asnjëherë nuk tregohet se kjo hartë e Serbisë e cila është e prezantuar në këtë raport është e gabuar. I gjithë territori i Bosnjës dhe Hercegovinës është i bashkuar me Serbinë.

Shikoni pamjet duke klikuar Këtu.