Skulptura edhe ne tualetet e qeverisë se Maqedonise

Skulptura nga baroku dhe antika shihen edhe ne tualetet e qeverise se Maqedonise. Ne foto shiheq qartë se skulpturat e proektin 2014 jane te pranishme gjithandej me ne fund edhe ne tualet. /antpressscreenshot_2016-10-08-19-19-30-1