S’ndalen klikimet për Erën (Video)

Redrum i Erës duket se shpejt do ta zë hitin e saj të mëparshëm, “Bonbon”

E lansuar para afro 12 ore më parë, kënga deri me tani ka shkuar deri në 800 mijë klikime.

Por, burimet pranë menaxhmentit të Erës, thonë se kënga mund të kap shifër më shumë se një milion brenda 24 orëve, shkruan Gazeta Express.

Era lansoi sot paradite këngën Redrum që është një bashkëpunim me Felix Snoë dhe ajo shumë shpejt është bërë virale.

Edhe komentet për këngën kanë qenë pozitive.