Sonte, ambasada e Shqipërisë organizoi pritje me rastin e ditës së pavarësisë/Foto

Sonte, ambasada e Shqipërisë Maqedoni organizoi pritje me rastin e ditës së pavarësisë. Pritja u mbajt ne hotel Aleksandar Palace ku ishin te pranishem personalitet politike si dhe persona tjere, publik nga15219392_1121172497919998_2169233093675962446_n 15170750_10154911638556833_4790511578272403445_n 15192722_10154911638491833_4149924643557415631_n photo-6-660x330 arti kultura dhe sfera te ndryshme.