Sonte mblidhet Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE

Nikola Gruevski, Macedonian Prime Minister and leader of the ruling conservative VMRO-DPMNE party gestures while speaking at a rally in front of the Parliament building in Skopje, Macedonia, Monday, May 18, 2015. A massive pro-government rally was organized by Macedonia's ruling coalition led by the conservative VMRO-DPMNE party, late Monday in Skopje. Macedonia faces one of its deepest political crises since gaining independence from Yugoslavia in 1991, stemming from opposition claims that the government illegally wire-tapped 20,000 people. (AP Photo/Boris Grdanoski)

Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së sonte do të mblidhet dhe do të shqyrtojë zhvillimet e fundit në lidhje me situatën aktuale dhe për hapat e mëtejshëm që do të ndërmerren, informojnë nga partia.

Lideri i partisë, Nikolla Gruevski në deklaratën e fundit theksoi se LSDM dhe BDI duan të bëjnë defaktorizimin e popullit maqedonas./TetovaSot/